Clash collection

2.jpg

> Tuto

Clash collection

van David Murray & Ryan Nicoletti-Dowd

- Joico -


 MET CLASHENDE KLEUREN EN CONTRASTERENDE KNIPTECHNIEKEN, SAMENGEBRACHT OP ÉÉN HOOFD, VOOR EEN EXPLOSIEF STATEMENT! FORMULES OPLICHTENDE FORMULE: 1 schep VeroLight Dust-Free Lightening Powder + 30 ml 10 Vol (3%) Vero K-Pak Color Veroxide TONER: Vero K-Pak Color 45 ml TPB + 1 ml INV + 10 Vol Veroxide FORMULE 1: Color Intensity Mauve Quartz FORMULE 2: 15 ml Color Intensity Mauve Quartz + 15 ml Color Intensity Clear FORMULE 3: Color Intensity True Blue

MET CLASHENDE KLEUREN EN CONTRASTERENDE KNIPTECHNIEKEN, SAMENGEBRACHT OP ÉÉN HOOFD, VOOR EEN EXPLOSIEF STATEMENT!

FORMULES

OPLICHTENDE FORMULE:

1 schep VeroLight Dust-Free Lightening Powder +

30 ml 10 Vol (3%) Vero K-Pak Color Veroxide

TONER:

Vero K-Pak Color 45 ml TPB + 1 ml INV + 10 Vol Veroxide

FORMULE 1:

Color Intensity Mauve Quartz

FORMULE 2:

15 ml Color Intensity Mauve Quartz + 15 ml Color Intensity Clear

FORMULE 3:

Color Intensity True Blue

 Deel het driehoekige deel nogmaals af. Bepaal nu onder deze sectie waar je de gekleurde rand wilt aanbrengen en deel ook deze af. Pak een eerste baan, leg het haar op een stuk folie en breng formule 3 aan. Sla hierbij de aanzet over. Neem direct daarboven een volgende baan en breng formule 3 hier op dezelfde manier aan. Kleur achtereenvolgens de complete sectie door de vorige stappen nog zo'n vier keer te herhalen.

Deel het driehoekige deel nogmaals af.

Bepaal nu onder deze sectie waar je de gekleurde rand wilt aanbrengen en deel ook deze af. Pak een eerste baan, leg het haar op een stuk folie en breng formule 3 aan. Sla hierbij de aanzet over.

Neem direct daarboven een volgende baan en breng formule 3 hier op dezelfde manier aan.

Kleur achtereenvolgens de complete sectie door de vorige stappen nog zo'n vier keer te herhalen.

 Licht al het haar op met een techniek voor eerste applicatie en breng de oplichtende formule allereerst aan op de warmste delen van het haar, net onder de uitgroei. Wacht tot de warmere tinten aanzienlijk zijn opgelicht en breng de formule vervolgens ook aan op aanzet en punten. Laat maximaal 60 minuten inwerken. Spoel uit en was met K-Pak Color Therapy Shampoo (een eerste wasbeurt met K-Pak Clarifying shampoo is aanbevolen). Gebruik vervolgens K-Pak Professional Cuticle Sealer en K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor en herhaal deze twee stappen maximaal drie keer voordat je verdergaat met de kleurbehandeling.

Licht al het haar op met een techniek voor eerste applicatie en breng de oplichtende formule allereerst aan op de warmste delen van het haar, net onder de uitgroei. Wacht tot de warmere tinten aanzienlijk zijn opgelicht en breng de formule vervolgens ook aan op aanzet en punten.

Laat maximaal 60 minuten inwerken. Spoel uit en was met K-Pak Color Therapy Shampoo (een eerste wasbeurt met K-Pak Clarifying shampoo is aanbevolen). Gebruik vervolgens K-Pak Professional Cuticle Sealer en K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor en herhaal deze twee stappen maximaal drie keer voordat je verdergaat met de kleurbehandeling.

 Ga nu aan de andere kant verder met de korte gegradeerde sectie en zet het haar aan de andere zijde goed vast. Deel een driehoekige sectie af en leg het haar op een stuk folie. Breng formule 3 nauwkeurig aan op de aanzet. Draai de kwast dan in een verticale hoek en werk richting de punten, zodat aan de uiteinden een diffuser kleurresultaat ontstaat die het gegradeerde effect van het kapsel extra benadrukt. Laat 20 minuten inwerken. Spoel goed uit en let daarbij op dat de donkere kleuren niet afgeven op de lichtere. Gebruik voor het spoelen koud water en werk snel!

Ga nu aan de andere kant verder met de korte gegradeerde sectie en zet het haar aan de andere zijde goed vast. Deel een driehoekige sectie af en leg het haar op een stuk folie.

Breng formule 3 nauwkeurig aan op de aanzet. Draai de kwast dan in een verticale hoek en werk richting de punten, zodat aan de uiteinden een diffuser kleurresultaat ontstaat die het gegradeerde effect van het kapsel extra benadrukt.

Laat 20 minuten inwerken. Spoel goed uit en let daarbij op dat de donkere kleuren niet afgeven op de lichtere. Gebruik voor het spoelen koud water en werk snel!

 Deel de driehoekige sectie (van het kapsel) bovenop het hoofd opnieuw af. Breng op de aanzet van deze sectie formule 1, en op de lengtes en punten formule 2 aan. Breng tot slot op de rest van het haar de tonerformule aan. Laat 20 minuten inwerken, spoel uit en was met K-Pak Color Therapy Shampoo, gevolgd door K-Pak Professional Cuticle Sealer.

Deel de driehoekige sectie (van het kapsel) bovenop het hoofd opnieuw af. Breng op de aanzet van deze sectie formule 1, en op de lengtes en punten formule 2 aan.

Breng tot slot op de rest van het haar de tonerformule aan. Laat 20 minuten inwerken, spoel uit en was met K-Pak Color Therapy Shampoo, gevolgd door K-Pak Professional Cuticle Sealer.Eléonore Cucca