Wild Romance

EC_Product-Group_Wild-Romance.jpg

> Producten

Wild Romance


Met delicate, natuurlijke kleuren en pasteltinten is de nieuwe collectie Wild Romance van ARTDECO de perfecte start van de lente. Zachte roze en bruine tinten laten romantici openbloeien en wegdromen naar het warme seizoen. Gecombineerd met sterke bessentonen creëert het een compositie van zachtheid en kracht. Wilde bloemenvelden worden gecombineerd met zuidelijke vintage accenten. De collectie belichaamt de kracht van romantiek met een vrouwelijk, vintage design.

De Full Precision Lipstick garandeert een absoluut nauwkeurige toepassing dankzij de innovatieve driehoekige vorm.

De Perfect Color Lipstick omhult de lippen met licht rokerige pasteltinten.

De subtiel vanille-geurende Perfect Mat Lipstick realiseert een elegante afwerking met een mat effect. Dankzij de langdurige textuur heeft de lippenstift een extra lange hold.

Met de Mineral Lip Styler kan de lipcontour zeer nauwkeurig worden getekend.

Laat je wimpers opvallend uitwaaieren met de nieuwe Curling Mascara in “black” n°1.

De zijdezachte Eyeshadows, met een langdurige en hoge kleurglans, kunnen zacht en delicaat worden aangebracht.

De inschuifbare Mineral Eye Styler creëert een expressieve oogmake-up. De parabeenvrije Styler is uiterst geschikt voor gevoelige ogen.

De klinisch geteste Blusher laat zich zacht en voorzichtig aanbrengen. De blusher overtuigt met een goede hold en een hoge kleurglans.

De hightech Art Couture Nail Lacquer geeft een langdurig een stralende glans dankzij de gepatenteerde ingrediënten. Het hoog pigmentgehalte zorgt voor rijke kleuren met een hoge opaciteit.

www.artdeco-cosmetics.be/nl/index.asp

Catherine Portevin