Voor ijzig koele resultaten

Joico-LumiShine-Silver-Blue.jpg

> Producten

Voor ijzig koele resultaten


Om de strijd aan te binden tegen koperachtige haarverkleuring stelt Joico de lijn LumiShine® Silver Blue voor, een arsenaal semipermanente vloeibare kleuren met een zilverblauwe basis, voor een ijzig koel resultaat. Zij bevatten de aangetoond verzorgende eigenschappen van ArgiPlex™, een exclusieve technologie van Joico.

Met een kleurenpalet dat gaat van een extreem bleek zilver niveau 10 tot het diepste zwartblauw niveau 1 zijn de Silver Blue-nuances op alle fronten inzetbaar: gebruik ze als toner in platinablond, om ongewenste warme tonen te verwijderen uit donkerblond haar of om de geringste koperachtige gloed uit donkerbruin en zwart haar te elimineren.

De nieuwe Silver Blue-lijn is verkrijgbaar in de tinten Blue Silver Black, Silver Blue Dark Blonde, Silver Blue Medium Blonde, Silver Blue Light Blonde en Silver Blue Lightest Blonde.

Hun troeven:

  • Fantastische kleur, glans en verzorging gecombineerd in een enkel product.

  • Ontzettend veelzijdig: frist vervaagde kleuren en tonen op, kan grijs wegblenden, geeft glans een boost.

  • Kan met de andere LumiShine®-kleuren worden gemengd.

  • Ammoniakvrije formule met zachte gebalanceerde pH.

Hun geheim:

De lijn Silver Blue LumiShine® met semipermanente vloeibare kleuren combineert de kracht van 3 complexe geavanceerde formules: Arginine Replacement System, een gepatenteerd Conditioning Complex en Quadramine Complex®. Zij kunnen beschadigd haar aantoonbaar herstellen en de zuurtegraad in evenwicht brengen. Daarnaast zorgen zij voor een prachtig glanzende haarkleur die langer houdt.

www.joico-lumishine.com

Catherine Portevin