Ogen als van een diva!

ecbe-browextender-dece2016-th.jpg

> Producten

Ogen als van een diva!


Je hoeft geen expert te zijn om je cliëntes om te toveren tot heuse diva’s. Ontdek hoe je in slechts enkele seconden volmaakte wenkbrauwen creëert: perfect getekend, vol van kleur en toch heel natuurlijk.

Het geheim van de Brow Extender II van Divaderme schuilt in de natuurlijke vezels, verrijkt met mineralen en plantenextracten uit Italië. Deze natuurlijke vezels verdoezelen schoonheidsfoutjes en onregelmatigheden in de wenkbrauwen en dekken grijze haartjes. Bovendien stimuleren ze de haargroei over een tijdspanne van 4 à 6 weken.

De handige Brow Extender is heel makkelijk te gebruiken en het resultaat is meteen na de eerste toepassing zichtbaar: goed gevulde wenkbrauwen, langdurig gekleurd en in een perfecte vorm, voor een natuurlijke blik – onweerstaanbaar!

Verkooptruc: laat de cliënte plaatsnemen en teken een van haar wenkbrauwen. Vraag haar vervolgens om de andere wenkbrauw op dezelfde manier bij te werken. De transformatie is compleet en verleent zoveel karakter dat ze het product mee naar huis zal willen nemen!

www.divaderme.nl

 

Catherine Portevin