Muk Haircare Hybride Kleuren : door kleurexperten, voor kleurexperten

1.png

> Producten

Muk Haircare Hybride Kleuren : door kleurexperten, voor kleurexperten

door kleurexperten, voor kleurexperten


Na vijf jaar intensief onderzoek en ontwikkeling lanceerde Muk Haircare met Muk Hybrid Cream Hair Color een uniek en dynamisch assortiment kleuren die alle grenzen en limieten van de traditionele professionele haarkleurmiddelen overschrijdt. De ongeëvenaarde toon, intensiteit en lange houdbaarheid zullen u en uw klanten overtuigen.

Ontwikkeld in Australië door kleurexperten voor kleurexperten is Muk Hybrid Cream Hair Color ‘s werelds meest geavanceerde en complete hybridehaarkleuringssysteem. Als revolutionaire nieuwe technologie voor het creëren van de perfecte kleur, bevat Muk Hybrid Cream Hair Color niet alleen Hybride Pigment Technologie (HPT) maar ook de CTC-Kationische Tri-Plex VerbindingTM. Deze combineren een ongeëvenaarde toon, intensiteit en lange levensduur met een lichtgevende glans en dragen bij tot een gezonde conditie van het haar.

Met meer dan 103 mengbare hybridetinten biedt Muk Hybrid Cream Hair Color een oneindig kleurenpalet en artistieke vrijheid voor de meest creatieve en kritische kleur-expert. Samengesteld uit bijna tachtig procent natuurlijk afgeleide ingrediënten – afkomstig van planten, mineralen of water – en met de gekende in-housemix van baobabolie, avocado-olie en de Kationische Tri-Plex Verbinding (CTC), verzorgt Muk Hybrid Cream Hair Color het haar van uw klanten. CTC wordt geproduceerd door het vermengen van vrij gevormde aminozuren op basis van planten in dezelfde verhoudingen als in menselijk haar. De Kationische Tri-Plex verbinding zorgt zo voor de best mogelijke replicatie van het menselijk haarkeratine-eiwit om zo het haar te helpen beschermen, herstellen en versterken, terwijl het haar nauwkeurig wordt gekleurd met een onovertroffen glans en vitaliteit als resultaat.

In tegenstelling tot conventionele kleurpigmenten, converteert het unieke hybridepigment van Muk Haircare op basis van de gebruikte Muk hybrid ontwikkelvloeistof of lotion. Hybride Pigment Technologie (HPT) is ontworpen om zes resultaten uit één enkel pigment te kunnen leveren. Muk Hybrid Cream Hair Color maakt ook gebruik van unieke clusterpigmenttechnologie, waardoor microhybridepigmenten met gemak in binding met elkaar kunnen treden om grote kleurmoleculen te vormen die leiden tot ongeëvenaarde houdbaarheid en vitaliteit. Met amper 0,04 procent maakt Hybride Pigment.

Technologie trouwens gebruik van één van de laagste ammoniakgehaltes in het professionele circuit. Dit ultra-lage ammoniakniveau draagt bij tot het verminderen van schade aan het haar, van zwelling van de haarschacht en verbetert de geurbeleving.

Het gamma telt nog twee andere producten. 'Muk Hybrid Ultra Lift Bleach' is ontworpen om verhelderingsresultaten te bekomen tot maximaal negen toonhoogtes, terwijl het ook bijdraagt tot de gezondheid en de integriteit van het haar. Geschikt voor gebruik op de hoofdhuid, met folie, in balayage, met de vrije hand. 'Muk Hybrid Lotions en ontwikkelvloeistoffen', tenslotte, bieden onbeperkte kleuropties aan door U de unieke hybridepigmenten te laten controleren, exclusief voor de Muk Cream Hair Color. Alles dus voor meer dan tevreden klanten en kappers.

Info:

Sabine Angely

Muk Benelux

Tel. 0032(0)468 120 850

sabine@mukhair.be


HaarEléonore Cucca