Klassieke elegantie in een slanke uitvoering

PR_Timeless_HS_Effi.jpg

> Producten

Klassieke elegantie in een slanke uitvoering


Een schaar die doet wat hij belooft. De nieuwe Timeless van Jaguar is een hommage aan de onvergetelijke klassieker onder de scharen. Opvallend eenvoudig slaat de Timeless een brug tussen een klassieke uitstraling en moderne ergonomie.

Het slanke, naar voren spits toelopende snijblad wordt consequent voortgezet in de stelen en wordt perfect afgerond met de fraai gevormde, gesmede vingerhaken. Door de rechte, gereduceerde lijn ontstaat een prettige stand van de vinger, waardoor bij het knippen een prettige en gemakkelijke houding ontstaat. Het ronde oog voor de duim vormt niet alleen qua vorm een contrast, maar begeleidt bovendien heel voorzichtig de knippende vinger.

Al is de consequente offset-ergonomie bij het ontwerp van de schaar niet zichtbaar, hij is des te meer merkbaar bij het knippen. Timeless is puur, is klassiek en toch modern. Hij is tijdloos. Klassiek maar dan in een nieuw jasje.

De scharen beschikken over de snijeigenschappen van de Jaguar scharenklasse White Line: door de hol geslepen en gehoonde bladen blijft de schaar langdurig scherp en heeft uitstekende slice-eigenschappen.

De scharen zijn verkrijgbaar in de maten 5.5’’ en 6’’, de coupeschaar TIMELESS 43 is alleen in maat 6’’ verkrijgbaar.

http://www.jaguar-solingen.com/nl/home/

Catherine Portevin