Get addicted to blond…

IND-Blond-Addict-Rangeshot.jpg

> Producten

Get addicted to blond…


…met de nieuwe Blond Addict van Indola producten! Het geïntegreerde Hair-Bond Technologie gaat verder dan het regenereren van de haarvezel, het versterkt elke streng en herstelt en beschermt tegen toekomstige schade. Het resultaat is een ongeëvenaarde lijn die geschikt is voor iedere blondkleur met een prachtige glans en gladheid.

Om er voor te zorgen dat blond haar er op zijn best uitziet kun je de Instacool Shampoo en Ice Shimmer Spraywekelijks gebruiken voor het neutraliseren van warme of gele tonen.

En voor een tijdelijke kleurstatement kun je de Pinkrose Shampoo pastel opfrisser en Gold Shimmer gebruiken voor een high impact pink rose.

Een geweldig gamma dat elk type blond haar een geweldige glans en zachtheid geeft.
Met Hair-Bond Technologie geïntegreerd in de producten om:

  • de haarvezel te herstellen

  • haarbreuk te voorkomen

Het Blonde Expert gamma is uitgebreid met 4 nieuwe trendy kleuren, inclusief geweldige edgy pasteltinten. Indola’s nieuwe Hair-Bond Technologie is in de verf geïntegreerd om de haarkwaliteit te beschermen tijdens het oplichten van het haar en het ontkleuringsproces. Het beschermt de haarvezel, herstructureert en versterkt de haarstructuur en vermindert haarbreuk met ruim 90 %. Het resultaat is makkelijk handelbaar haar en een gezonde haarkwaliteit met veel glans.

www.indola.nl/nl/home.html

Catherine Portevin