Diva ogen!

EC-Curling-Mascara-1.jpg

> Producten

Diva ogen!


Laat je wimpers opvallend uitwaaieren met de nieuwe Curling Mascara in “black” n°1. De gebogen en zeer volumineuze curlingborstel geeft een fascinerende krulling, duwt de wimpers omhoog en opent de ogen.

Dankzij de puntige vorm kunnen zelfs de kortste wimpers gemakkelijk bereikt worden met het smalle uiteinde. Het dikkere uiteinde zorgt voor een intens volume. De talrijke fijne vezels garanderen een uniforme toepassing van de textuur en scheiden de individuele wimpers perfect.

De mascara heeft een lange hold en is wrijfbestendig. De wimpers blijven de hele dag perfect in vorm en de oogzone ziet er steeds net gemaquilleerd uit. Een evenwichtige combinatie van verschillende wassoorten zorgt voor een glanzende en romige formule die extra verzorging biedt.

Door meerdere lagen aan te brengen, wordt het krullend effect verbetert en het volume van de wimpers vergroot.

De klinisch geteste Curling Mascara is geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. De huidverdraagzaamheid is dermatologisch getest.

Toepassing: Begin aan de onderkant van de wimpers en trek de borstel omhoog naar de uiteinden in zachte, zigzaggende bewegingen door gebruik te maken van de gebogen binnenzijde. Trek de bovenste wimpers omhoog om het krullend effect te fixeren. Kleur de onderste wimpers lichtjes met behulp van de borstel.

www.artdeco-cosmetics.be/nl/index.asp

Catherine Portevin