Transformers!

stylingtransformation-look.jpg

> Inspiratie

Transformers!


Redken introduceert zijn ‘Styling Transformers’, een complete collectie unieke professionele formules met onbeperkte transformatiemogelijkheden:

Outshine01 Anti-Frizz Polishing Milk
Trotseer kroes en geef glans een boost. Deze gladstrijkende melk, verrijkt met galamboter, definieert en ontkroest het haar en verleent het een prachtige glans.

Shape Factor 22 Sculpting Cream-Paste
Modellerende crèmepasta voor een soepel, flexibel resultaat. Shape factor 22 combineert de fixatiekracht van een spray met de textuur van een crème. Mat effect. Brengt detail in de afwerking.

Triple Take 32 Extreme High-Hold Hairspray
Haarspray met extreme hold zonder kartoneffect. Snel drogend. Verleent 24 uur lang controle en afweer van luchtvochtigheid. Onweerstaanbaar parfum van jasmijn, oranjebloesem en sandelhout.

Iron Shape 11 Thermal Holding Spray
Thermoactieve spray voor alle haartypes. Beschermt het haar tegen hitte en helpt de kleur te vrijwaren terwijl je het fixeert met een krul- of stijltang. Met deze formule blijft het haar luchtig en schoon, zodat ook de stijl- of krultang netjes blijft.

Guts 10 Volume Spray Foam
Geef het haar een boost met een flexibel volume en een gewaagde stijl. Dit onmisbare schuim kan rechtstreeks op de wortels voor extra volume en textuur.

Rough Paste 12 Working Material
Creëer een ruig kapsel door het extra textuur en definitie te verlenen. Deze stylingpasta met een matte finish blijft flexibel, zodat je het haar eindeloos opnieuw in model kunt brengen.

Align 12 Protective Smoothing Lotion
Ideaal om golvend of matig krullend haar glad te strijken. De zijdezachte lotion elimineert kroes tot in de perfectie en geeft het haar hold. Ideaal voorafgaand aan het föhnen.

Catherine Portevin


InspiratieEléonore Cucca