Glamourfeesten

silhouette-joico.jpg

> Inspiratie

Glamourfeesten


Elegant en sensueel, uitgelezen en geraffineerd, pittig en verfijnd – Silhouette, de nieuwe exquise collectie van Joico, is het allemaal. De lijn werd gecreëerd door Vivienne Mackinder, guest artistic director van Joico.

Koninklijk feestje 
Marilyn achterna, schitterend en tijdloos, met veel volume en weelderige golven. Verdeel het haar in twee delen met de ‘flat wrap’-techniek. Fixeer de dikste krullen achteraan en rondom het hoofd met een mix van Hair Shake en Power Spray. In een deel van de haarlijn worden kleinere krullen gezet.

Afterparty
Dit kapsel is ideaal voor een peervormig gelaat: het verleent meer volume in de hoogte terwijl het neerhangend haar aan de zijkanten het gezicht verlengt. Een lichte balayagetechniek, ‘French lace’, doet het haar gladder en volumineuzer lijken. Pas de ‘flat wrap’-techniek toe op de punten en verleen ze textuur met Hair Shake.

Sprankelende avond 
Glamoureffect: met de ‘push-pull’-methode maken we een faux bob met lang haar. Dankzij deze techniek en de uitstekende hold van een spray blijft dit geraffineerde kapsel de hele nacht zitten.

Feestnacht 
Klassieker nieuwe stijl: een bananenwrong gecombineerd met een moderne paardenstaart. JoiWhip beschermt en hydrateert het haar – de ideale voorbereiding. Toupeer het haar eerst in een hanenkam. Helemaal op het einde wordt het haar getwist en vastgezet volgens een specifieke methode.

Winterland Bash
Voor mensen die het geluk hebben over veel en dik haar te beschikken is dit gestileerde kapsel ideaal. Maak het gelaat vrij door een dikke touwvlecht te maken en breng er veel textuur in aan.

www.joicoeurope.com/nl/


InspiratieEléonore Cucca