Ekatarina by Claude TARANTINO

Tarantino-web.png

> Inspiratie

Ekatarina by Claude TARANTINO


De vlindervrouw van ‘It looks automne/hiver by Claude Tarantino’ is een moderne vrouw, een natuurlijke schoonheid met een sixties-look die het fascinerende aspect van haar schoonheid optimaal in de verf zet: stijlvol, elegant, geraffineerd. Ook al heeft ze iets van een kindvrouwtje, ze blaakt van zelfvertrouwen. Ze zou in de wereld willen bijten. Met haar bloedrode lippen en heldere teint vermoeden we dat zij zowel dominante als zachte trekjes in zich verenigt.

De gekartelde ‘wavy’ haarstijl, als een vogel die zijn vleugels uitslaat, past perfect bij het gelaat dat een natuurlijke elegantie uitstraalt.

Het koele blond werd verkregen door een 9.21 van Inoa (L’Oréal professionnel) op de wortels te zetten en een balayage met cellofaan op de lengten met behulp van een oplichtend poeder (Platinium van L’Oréal professionnel). Een 10.12 van Dialight (L’Oréal professionnel) legt er een mooie patina overheen.

Het kapsel werd vooraf bewerkt met een wortelliftend schuim (mousse racines lift, Tecni art L’Oréal professionnel) en een schuim voor extra volume (mousse full volume extra, Tecni art L’Oréal professionnel) op de lengten om het volumineus en luchtig te maken.

Een wolkje ‘Infinium’ lak (L’Oréal professionnel) verleent het inspirerende kapsel van deze muze een soepele, natuurlijke afwerking.

Artistiek directeur en kapsel: Claude TARANTINO, Ambassadeur voor L’Oréal Professionnel
Foto’s: Jules Egger

www.claude-tarantino.com

Catherine Portevin


InspiratieEléonore Cucca