Authentieke styling

OSiS-MADE-TO-BE-REAL.jpg

> Inspiratie

Authentieke styling


Met de unieke nieuwe texturen van de stylingcollectie OSiS+ MADE TO BE REAL lanceert Schwarzkopf Professional ruwe, pittige looks die erg authentiek aandoen.

De ‘recht uit bed’ look met wilde haren en een warrige textuur komt binnen ieders bereik dankzij de introductie van twee nieuwe stylingproducten:

OSiS+ Sand Clay is de eerste soepele klei van Schwarzkopf Professional met kaolienzand, voor een warrige look met een ruwe, matte afwerking.

OSiS+ Wind Touch is de eerste elastische pasta van Schwarzkopf Professional voor een beachy look. Zelfs wanneer je het haar aan de lucht laat drogen, kun je het nadien opnieuw in model brengen.

Overzicht van de OSiS+ MADE TO BE REAL looks

GRITTY – met OSiS+ Sand Clay
Ruwe en natuurlijk ogende texturen verlenen de GRITTY looks het effect van een brute aanpak voor een casual stijl.

WINDSWEPT – met OSiS+ Wind Touch
Gooi alle borstels overboord en laat de elementen je haarstijl bepalen. De WINDSWEPT looks brengen je wildste instincten naar boven.

WOOLY – met OSiS+ Sand Clay en OSiS+ Wind Touch
Het toppunt van een gewild warrige textuur: WOOLY is een mix van de ‘recht uit bed’ stijl en de beach look. De ‘pittige’ trend krijgt een rebels kantje.

Doe je eigen ding met deze looks! Er zijn videotutorials van OSiS+ MADE TO BE REAL beschikbaar op de website van Schwarzkopf Professional en op YouTube: www.youtube.com/schwarzkopfpro

Catherine Portevin


InspiratieEléonore Cucca