Trend Alert! Chocolate Mauve rukt op …

echosavril2017-loreal17-img.jpg

> Actu

Trend Alert! Chocolate Mauve rukt op …

Na ‘Rose Gold’, dat eerder voor blondjes was weggelegd, lanceert L'Oréal Professionnel nu ‘Chocolate Mauve’, 2 trendy kleuringen, geknipt voor brunettes. Deze glazige paarstinten passen subtiel en elegant bij een bruine basis. Ze leveren een gedurfde look op, maar toch makkelijk voor elke dag.

Het was een New Yorkse kapster die de trend bedacht en hem uiteindelijk uitvoerde in twee versies, met een warmer en lichter paars: Light Chocolate Mauve, voor een zacht paarse weerschijn, en Dark Chocolate Mauve, voor een donkerviolette gloed. De kleur is ook geïnspireerd op de ‘Hair Strobing’ trend, waarbij het gezicht wordt omringd met lichtere of donkerdere kleuren al naar gelang welke gelaatstrekken je onder de aandacht wilt brengen.

#LIGHTCHOCOLATEMAUVE is de nieuwe kleur die in de kapsalons van L'Oréal Professionnel wordt verkregen met de kleuringen Dialight en Majirel.

#DARKCHOCOLATEMAUVE is de nieuwe kleur die in de kapsalons van L'Oréal Professionnel wordt verkregen met de kleuringen Diarichesse en Inoa.

SMARTBOND verdient een aparte vermelding als het additief waarmee coloristen de klant een compleet nieuwe ervaring kunnen bezorgen op het gebied van kleuringen, ontkleuringen of highlights.

www.lorealprofessionnel.be/be-nl