Een nieuwe Guest Artistic Director bij Joico

echosmars2017-joico16-th.jpg
echosmars2017-joico16-img01

> Actu

Een nieuwe Guest Artistic Director bij Joico

Of eerder, een nieuwe directrice! De getalenteerde Vivienne Mackinder, een wereldbekende kapster die bovendien ook gespecialiseerd is in het opleiden van kappers, sluit zich aan bij Joico als Guest Artistic Director in het kader van een boeiend partnerschap.

Met de aankondiging van deze samenwerking heeft Joico werkelijk een zeldzame parel binnengehaald in termen van competentie en expertise, met een buitengewoon goed ontwikkeld artistiek talent. In haar nieuwe functie zal Vivienne Mackinder de kapperstechnieken verbeteren en aanleren, maar ook bijdragen tot het versterken van de creatieve visie van het kappersvak die aan de kunstenaars wordt gepresenteerd. In samenwerking met het merk zullen zij de visie van Joico creëren, uitvoeren en promoten met het oog op nieuwe innovaties op het vlak van technologie, gebruikerservaring en opleiding van de professionele kapper.

Vivienne Mackinder is een autoriteit waar men niet om heen kan in het kappersvak. Zij heeft vele professionele kappers opgeleid door middel van seminars, cursussen, opleidingsvideo’s en presentaties in heel de wereld, maar ook online of tijdens privésessies. Voor de meeste artistieke kappers is de loopbaan van mevrouw Mackinder, die haar debuut maakte aan het London College of Fashion, niets minder dan een droomcarrière!

www.joicoeurope.com/nl/