click.color.connetc

echosmars2017-matrix16-th.jpg
echosmars2017-matrix16-th

> Actu

click.color.connetc


Matrix creëerde zijn eerste app waarmee je de laatste trends inzake snit, kleur en styling kan testen. De Color Lounge-app begeleidt dames in hun keuze van hun toekomstig kapsel, nieuwe kleuring of te gebruiken verzorgingsproducten na de verandering van look. De collecties en afbeeldingen op de applicatie van Matrix zullen regelmatig worden geüpdatet om jullie dagelijks te blijven inspireren. Complete looks met formules en te volgen stappen worden eveneens opgenomen zodat je over de noodzakelijke elementen beschikt.

De app is zeer gemakkelijk te gebruiken op smartphone en tablet. Maak of download gewoon een foto en kies een basis (highlights, mèches, volledige hoofden enz.) en een kleur.

Maar alleen een kapper kan de volledige look realiseren om een vrouw er op haar opperbest te laten uitzien door te spelen met de snit en de kleuring. Color Lounge reikt de vrouw visuele elementen aan om het gesprek over haar wensen met haar kapper te sturen.

Met de app kunnen kappers ook hun cliëntes informeren over de nieuwste trends, nieuwe kleuringen en nieuwe producten die aan hun verwachtingen voldoen. Bovendien kan je de catalogus van Matrix rechtstreeks op de tablet raadplegen om je cliëntes te adviseren over de verzorgingsproducten die ze thuis kunnen gebruiken. Kappers kunnen ook hun foto’s, contactgegevens en de historiek van hun kleuringen in de app opslaan.

De cliëntes worden uitgenodigd om hun kleuringen te delen op: https://www.facebook.com/MatrixBelgium/

https://www.instagram.com/matrix/www.matrix-belgium.be/